Spilevegg

Skreddersydde spilevegger er en enkel måte å friske opp et rom uten å "ta for stor plass". I tillegg kan vi fikse kreative detaljer som innfelte hyller og/eller belysning som virkelig skaper stemning!

Vi lager det slik du vil ha det!

Vi skreddersyr spilevegger..

..slik at det blir akkurat slik ditt hjem trenger.

Trappeoppgang hvor vi leverte spilevegger, glass og trerekkverk. Resultatet ble en frisk helhet i overgangen mellom første og andre etasje.

Enkle grep, øye for detaljer, og ikke minst dine ønsker i fokus.

Vi er en gruppe interiørdesignere, håndverkere og møbelsnekkere med øye for moderne, klassisk design og dine ideer.

Med oss blir spileveggen tilpasset din ide og ditt hjem:

Små, men gjennomtenkte grep og hender med erfaring:

En spilevegg kan komme med stilige og praktiske detaljer, eller i mer enkelt format. Uansett hvilket budsjett du har eller hva du har sett for deg, vi kan fikse det.

Ønsker du deg spilevegg med spesielle mål?Eller kanskje du har en helt egen ide? Hva med innfelte hyller i spileveggen? Eller lys opp under taket? Hva hvis spileveggen du ser for deg er i en litt spesiell fasong?

Vi kan hjelpe deg!

Fra ide til virkelighet

Her bruker vi vertikal spilevegg for å skjule rør osv. som ville kunde ikke ville bruke for mye på å legge om. Sammen med benkeplate og skap i samme tre-finish kombinert med nye skapdører ble "problemet" til en stilig helhet på hele kjøkkenet.

Skreddersøm

Her ser du en spilevegg med en hylle i mørkt tre som skaper en liten, men delikat kontrast. I tillegg er det innfelt lysstrimler øverst i hylla og under det sorte "gulvet" i hylla. Slik blir det stilig stemning av, spesielt på kveldstid.

Skap en helhet

Enda en kreativ løsning, også denne med lys. Husk at vi kan selvfølgelig levere spilevegger uten innfelte hyller og belysning

Kostnad

Prisen vil variere veldig etter hva som skal gjøres, men vær klar over at vi er ikke ute etter å foreslå den dyreste løsningen, budsjettet er en del av oppgaven vi løser!

Vår erfaring + dine ønsker = Fornuftig pris og et kvalitetsresultat med sjel.